Lichamelijk Welzijn

Alle Mogelijke Linken Voor Lichamelijke Zorg en Feel Good Verwennerij

Verzorging Van De Huid En Beweging Van Het Lichaam Belonen Ons Met Een Goed Gevoel

De Hirudo medicinalis of zoals wij hem (nog niet)kennen de bloedzuiger.

Dit diertje,ook wel dokter v/d natuur genoemd is eigenhandig in staat mens en dier gezonder te maken en van pijnen te verlossen.
Hoe kan dat:
Het diertje injecteert een 100-tal geneeskrachtige stoffen dewelke natuurlijke enzymen en peptides zijn.
Deze cocktail heeft een zeer hoge pharmaceutische waarde, waardoor tal van aandoeningen op een 100% biologische wijze worden genezen, met als bonus het versterken van ons imuunsysteem.
HIRUDOTHERAPIE is in buurland Duitsland al terugbetaald door het Duitse ziekenfonds sinds 2008.
Hirudo medicinalis is erkend als geneesmiddel sinds 2005 en bij de apotheek te koop.

  TAKA DOJO

Ben je op zoek naar een manier om jezelf mentaal en fysiek te versterken en te verbeteren? Ben je geïnteresseerd in Japanse rituelen, cultuur en tradities? Al sportend een basiskennis japanse taal opdoen en jezelf ontwikkelen?
En dit allemaal in een familiale, vriendschappelijke atmosfeer in een besloten kring met veel persoonlijke aandacht en comfort?
Kom dan eens gerust kennismaken met ons. (Patrick & Erika)
Je kan momenteel kiezen uit verschillende krijgskunsten: het gracieuze AIKI-JUJUTSU (Shin do goshin kai), KYOKUSHINKAI KARATE (conditie en harding) of SHOGAI JUTSU (zelfverdediging, ook voor mensen die fysiek minder kracht en conditie hebben maar graag technisch en efficient werken en niet zozeer willen kunnen vechten maar wel ontsnappen uit bvb. klemmen en wurgingen).

 THE FEELGOOD ACADEMY

Heb je nood aan wat Me-Time of behoefte aan een welverdiende ANTI STRESS / RELAX MASSAGE, SHIATSU BEHANDELING of HEALING, dan verwijs ik je graag door naar mijn Wellness pagina. Een pagina vol verwennerijen.

Liefs Andrea

www.thefeelgoodacademy.com/wellness/


 ZENZI

SHIATSU (Japans voor “vingerdruk”) is een Oosterse massagevorm waarbij over het hele lichaam op specifieke punten wordt gedrukt en gemasseerd, waarbij er energetisch blokkades worden hersteld en beweging in het lichaam wordt gebracht. Zodat je klachten (stress of andere) kunnen evolueren.Ik werk (of beter: we werken samen) op verschillende niveaus: lichamelijk (via massage, drukpunten, handoplegging), mentaal (via gesprek), innerlijk welzijn (ik geef ook voedingsadvies na een behandeling).Er wordt tijdens een behandeling altijd gehoor en aandacht gegeven aan je levensloop, voedings- emotionele- en spirituele vragen.Door veel innerlijk werk en constante bijschaving ben ik geëvolueerd naar intuïtieve energetische therapie.

Als je je aangesproken voelt tot deze manier van “werken aan jezelf”, voel je welkom!

www.zenzi.be